21 maj, 2018

Megawood ®

Megawood ®

Vi är stolta att kunna presentera Megawood® trä-kompositgolv och lösningar.  Megawood® tillverkas exklusivt i Tyskland.

Megawood® tillverkas av 75% naturfiber från träindustrin samt 25% polymerer.

Fördelen med Megawood® träkomposit-golv är att golvet monteras helt utan synliga skruvar och därför går det under kategorin

barfota-golv. Megawood®  kräver minimalt underhåll. Rengöringen görs enkelt med din vattenslang.

Megawood® är UV-resistans, med lång hållbarhet. Megawood® lämpas som ersättning till vanligt tryckimpregnerat trallgolv. Perfekt i miljöer

som altaner, terrasser, balkonger, uteplatser, runt pooler, hotell, lekplatser med mera.

För mer info kontakta gärna någon av våra säljare.

Nedan följer en kortare genomgång om Megawood® grundmodeller av barfotagolv i träkomposit.

Classic

CLASSIC – men inte vanligt
Oavsett hur du roterar och vänder det, passar CLASSIC barfota helt enkelt överallt. Megawood®-kombinationsgolvprofilen gör att trallen kan läggas på båda sidor – antingen med en fin räfflad eller riven yta. Megawood® barfotatrall är så flexibla och lämpar sig för alla miljöer.

CLASSIC barfota finns i bredd 145 mm och 242 mm (Jumbo) och finns i färgerna natural brown, nut brown, basalt grey, lava brown och slate grey.

Classic Varia

Megawood har vidareutvecklat sin finräffladeCLASSIC barfotatrall. Denna klassiska version innehåller harmoniskt profilerade och icke-profilerade ytor och åtföljs av naturliga nyanser som lyser upp till kanterna. Den kantlösa formen är idealisk för ytor med olika karaktär.

Den smala 5 mm-fogen kan också efterföljas och lätt förseglas med hjälp av P5-fogprofilen. De fina materialen i deras Powolit-material gör CLASSIC Varia särskilt hållbar och ännu enklare att underhålla. Denna produkt är idealisk för användning i offentliga applikationer eftersom den är brandklassad.

Signum

Garanterad att vara unik
Megawood® SIGNUM barfotatrall är ”signerade av naturen”.

Förutom den strukturerade ytan har varje barfotatrall en unik ådring. Men det räcker inte där, Megawood applicerar också ett polish på ytan som ett första skydd för transport, läggning och de första veckorna av användningen. Detta polish slits bort med tiden och trallen utvecklar sin egen naturliga patina genom påverkan av vädret.

Detta skapar en raffinerad och premium produkt där ådringen och förfiningen säkerställer att SIGNUM är en robust skönhet och att varje terrass är en blickfångare!

De smala springorna ger ett harmoniskt terrassmönster.

Premium

Naturligt räfflad yta

Unik som naturen.

De individuellt räfflade ytorna på Megawood® PREMIUM barfotatrall de får sin livliga struktur i en patenterad räfflingsprocess som gör produkten unik.

Upptäck denna speciella ytstruktur i interaktion med ljus.

Premium Plus

Toppkvalité

För elegant för utomhusbruk? Knappast!

Megawood® PREMIUM PLUS barfotatrall är en högkvalitativ produkt.

Här är unika exemplar som möter volymproduktion: Den räfflade trallens unikhet kombineras med fördelarna med den finaste ytstrukturen i mörka, raffinerade färger.

Dynum

Oförstörbart vacker

Dynamiskt vindväxta sanddyner från Sahara-öknen inspirerade Megawood att skapa en trall med ett unikt utseende. Låt dig bli förvånad av DYNUM barfota på din terrass och upplev den fascinerande strålningen under varierande ljusfrekvens.

DYNUM är det rätta valet för ditt vackraste utrymme i trädgården, liksom för hotell, runt poolen eller vid en lekplats.

Det homogena och träinspirerade materialet helt utan något plastskikt kan utstå den högsta väderpåverkan och är särskilt hållbart.

Gunnar Andersson:

gunnar.andersson@compfence.se

070-6369671